Argıl Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimize çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırmak ve onları nitelikli, donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz. Mesleki eğitim alanında kaliteli bir eğitim sunarak öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine ve topluma katkı sağlamalarına olanak tanıyoruz.

Misyon: Okulumuz, öğrencilerimizin mesleki eğitim ve Anadolu lisesi alanlarında güçlü bir temele sahip olduğu, mesleki ve akademik becerilerini başarıyla geliştirdiği bir eğitim kurumu olmayı hedeflemektedir. Öğrencilerimizi çağın gereksinimlerine uygun olarak yetiştirirken, sürekli olarak yenilikçi ve öncü bir yaklaşımla eğitim kalitesini artırmayı ve topluma örnek olmayı amaçlıyoruz.

Başarılar: 2021 Teknofest İnsansız Sualtı yarışması Lise kategorisi 2022 Teknofest İnsansız Su Altı Yarışması Lise Kategorisi 2023 Teknofest Engelsiz Yaşam Teknolojileri lise Kategorisi

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0414) 758 2488

WEB - https://argilcpl.meb.k12.tr

Adres - ARGIL MAH. MEHMET AKİF ERSOY CAD. ARGIL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 5 HALFETİ / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Argıl Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. No:5 Halfeti Şanlıurfa

Ulaşım Karayolu (Asfalt)