Okulumuzda Geliştirilen

Okulumuzda Geliştirilen "Gelecek Elimizde" adlı e-Twinning Projesi Avrupa Kalite Belgesi Aldı

30.10.2020 490

30-10-202030-10-202030-10-202030-10-2020

Proje ile ilgili bilgiler:

Proje hakkında

İklim değişikliğini hafifletmek ve uyum sağlamak tüm insanlığın görevidir. Nesillerimize daha iyi bir gelecek bırakmak adına öğrencilerimize bu bilinci kazandırmak istiyoruz.İklim değişikliği oranını sınırlamak, sera gazı emisyonlarını azaltmak, bugün ve gelecekteki etkilere hazırlanmamıza yardımcı olacak tedbirler almak ve aşılamak. Böylelikle dünyayı etkileyen önemli konular hakkında bilgi sahibi olmak ve farkındalık yaratmak için iklim değişikliğinin önemini kabul edeceğiz, farkındalığı artırmak için ilginç etkinlikler yapacağız.

AMAÇLARI

Proje, üyelerinin iklim değişiklikleri konusunda farkındalık yaratmasını hedefliyor.

Proje, öğrencileri çevremizi korumaya teşvik edecek.

Öğrencilerden Doğaya saygı duymaları beklenir.

Öğrenciler küresel anlayış için eğitilecek.

Öğrenciler diğer ülkeleri tanıma şansına sahip olacaklar.

Öğrenciler bir konu veya konu hakkında objektif ve eleştirel bir şekilde düşünebileceklerdir.

öğrenciler, diğer Avrupa ülkelerinden akranlarıyla teması teşvik edebilecekler.

Öğrenciler İngilizceyi yabancı dil olarak kullanma becerilerini güçlendirebilecektir.

About the project

Alleviating climate change and adapting is a duty of all humanity. In order to leave a better future for our generations,we want to give this awareness to our students.To limit the rate of climate change,to reduce greenhouse gas emissions and to take measures that will help us prepare for today and future effects and instill in our students.So, we will recognize the importance of climate changes in order to learn and promote awareness of significiant issues that affect the world.We will make interesting activities to increase awareness.

AIMS

The project aims to get its members to raise awareness about climate changes.

The project will encourage students to preserve our environment.

The students are expected to respect the Nature.

Students will be educated for global understanding.

Students will have the oppurtunity to get know the other countries.

Students will be able to think about a topic or issue in an objective and critical way.

students will be able to encourage contacts to peers from other European countries.

Students will be able to strengthen the abilities to use English as foreign language.