Teknofest için Okulumuz Öğrencileri Ekibini Oluşturuyor

15.01.2021 806

Okulumuz Bilişim teknolojileri öğrencileri Teknofest 2021 İstanbul için çalışmlarına başladı. Takım tanıtım yazısı:

Ekibimiz 8 kişiden oluşmaktadır. Ekibimizde bir takım kaptanı, mekanik işlemler, elektronik işlemler ve yazılım sorumlusu olarak her alanda bir kişi bulunmaktadır. Bu alanlar için birer kişi de yardımcı ekip arkadaşımız vardır. Teknofest 2021 İstanbul insansız su altı sistemleri projesinin hayata geçirilmesinde ve uygulanmasında bu ekip arkadaşlarımız ile birlikte çalışılacaktır. Ayrıca teknik, elektronik ve teorik bilgiler konusunda okulumuz öğretmenleri danışmanlık etmektedir.

Ekip arkadaşlarımızla birlikte yapacağımız çalışma da Eski Halfeti batık şehrinin görüntüsünün alınması ile yeni bir keşfe imza atılacaktır. Bunun yanında projemiz Teknofest 2021 İstanbul ile uluslararası düzeyde başarılar elde edecektir.